Ο Mehrab Gichki, ο φυγάς δολοφόνος της δημοσιογράφου Shaheena Shaheen, ενημερώνεται πριν από κάθε αστυνομική επιδρομή ώστε να μπορεί να διαφύγει

Η Shaheena Shaheen, μια 28χρονη δημοσιογράφος, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών και καλλιτέχνης από το Makran, πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της Mehrab Gichki με δύο σφαίρες στο κεφάλι σε κυβερνητικό κτίριο στο Turbat, την πρωτεύουσα του Kech, στις 5 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Mehrab Gichki πέταξε το πτώμα κοντά στο νοσοκομείο και διέφυγε.

Η Shaheena παρουσίαζε μια πρωινή εκπομπή στο PTV Bolan και ήταν επίσης εκδότρια ενός περιοδικού των Μπαλούτσι "Dazguhar".

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, η αστυνομία στο Turbat δεν έχει ακόμη καταφέρει να συλλάβει τον Mehrab Gichki. Οι αδελφές της Shaheena διαμαρτύρονται ότι οι αρχές τους δίνουν ψεύτικες ελπίδες και δεν ασχολούνται σοβαρά με τη σύλληψη του δολοφόνου. Η αστυνομία λέει ότι "κάθε φορά που κάνουν έφοδο για να τον συλλάβουν, ο ύποπτος ειδοποιείται και διαφεύγει".

Ο Mehrab Gichki είναι ισχυρός και πλούσιος και είναι πιθανό να πληρώνει χρήματα σε διεφθαρμένους αστυνομικούς που τον προειδοποιούν εγκαίρως όταν η αστυνομία έχει σχεδιάσει επιδρομή.

Τελευταίες θέσεις

Posted in Δολοφονία τιμής, Έρευνα.