Ο Kaan (18) μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Βερολίνο! Εξαιτίας καυγά για την πρώην κοπέλα του

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kaan Ö.
γεννημένος: 2003
μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου: 15/16 Ιανουαρίου 2022
Κατοικία: Βερολίνο
Καταγωγή: Βερολίνο: Βερολίνο: Τουρκία
Παιδιά: μάλλον κανένα
Δράστης: 20χρονος κατά τη στιγμή του εγκλήματος
Ο Kaan αποφοίτησε από το λύκειο στο Berlin-Lichterfelde. Τη νύχτα της 16ης Ιανουαρίου 2022, μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου σε ένα πάρκο από έναν 20χρονο. Πεθαίνει στο νοσοκομείο.

Αρκετοί άνδρες είχαν συγκεντρωθεί στο πάρκο εκείνο το βράδυ για να λύσουν μια διαφωνία για μια κοπέλα. Συλλαμβάνονται στο σταθμό του S-Bahn, ο μαχαιροβγάλτης την επόμενη μέρα. Αργότερα, οι φίλοι τοποθετούν ένα Κοράνι στο σημείο του θανάτου του. Η σορός του Kaan μεταφέρεται στην Άγκυρα.

Ο φερόμενος ως δράστης αφήνεται ελεύθερος από την προφυλάκιση τον Φεβρουάριο παρά την επιθυμία του εισαγγελέα του Βερολίνου.

Τι είναι η δολοφονία τιμής;

Η δολοφονία τιμής είναι μια δολοφονία στο όνομα της τιμής. Αν ένας αδελφός δολοφονήσει την αδελφή του για να αποκαταστήσει την οικογενειακή τιμή, πρόκειται για φόνο τιμής. Σύμφωνα με ακτιβιστές, οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τις δολοφονίες τιμής είναι ως θύμα:

  • Αρνείται να συνεργαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο.
  • θέλει να τερματίσει τη σχέση.
  • έπεσε θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης.
  • κατηγορήθηκε για σεξουαλική σχέση εκτός γάμου.

Οι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα πιστεύουν ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 100.000 δολοφονίες τιμής, οι περισσότερες από τις οποίες δεν καταγγέλλονται στις αρχές και ορισμένες μάλιστα συγκαλύπτονται σκόπιμα από τις ίδιες τις αρχές, για παράδειγμα επειδή οι δράστες είναι καλοί φίλοι με τοπικούς αστυνομικούς, αξιωματούχους ή πολιτικούς. Η βία κατά των κοριτσιών και των γυναικών παραμένει σοβαρό πρόβλημα στο Πακιστάν, την Ινδία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, τη Σερβία και την Τουρκία.

Βρήκατε κάποιο ορθογραφικό λάθος ή δεν σας αρέσει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας ή έχετε άλλα σχόλια για το aimpf.org; Παρακαλώ ενημερώστε μας!

Τελευταίες θέσεις

Posted in Δολοφονία τιμής, Έρευνα.