Δολοφονίες στο Μπρέντφορντ: Μπρέντφορντ: Ο σύζυγος αυτοκτόνησε όταν έφτασε η αστυνομία

caret-down caret-up caret-left caret-right
Πουρνά Kaameshwari Sivaraj και γιος Kailash Kuha Raj
Γεννήθηκε: 1984, 2017
Δολοφονήθηκε: xx-09-2020
Κατοικία: Α: Brentford (Λονδίνο)
Καταγωγή: Α: Μαλαισία
Παιδιά: 1
Δράστης: ο σύζυγός της Kuha Raj Sithamparanathan (42 ετών)
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας έζησε για περισσότερες από δύο εβδομάδες με τα πτώματα της συζύγου του (36) και του γιου του (3 ετών) αφού τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με μαχαίρι και στραγγάλισε τον γιο του. Ο σκύλος τους είχε επίσης σκοτωθεί.

Ο Kuha Raj Sithamparanathan αυτοκτόνησε όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την αστυνομία και τους γιατρούς για τα τραύματα από τις μαχαιριές, αλλά πέθανε επί τόπου.

Οι γείτονες λένε ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα κατά τη διάρκεια του κλειδώματος του Covid-19. Ισχυρίζονται ότι άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει συχνότερα στον σύζυγό της να παίρνει τα φάρμακά του και ότι μια φορά είχε πετάξει τα φάρμακά του από το παράθυρο.

"Κατά τη διάρκεια του λουκέτου τους άκουγα να τσακώνονται πολύ συχνά. Συνεχιζόταν και συνεχιζόταν, το ένα μάλωμα διαδεχόταν το άλλο, ήταν άγριο. Το λουκέτο μπορεί να προκάλεσε πολύ άγχος στην οικογένεια.

Είναι λυπηρό γιατί ήταν πολύ καλοί άνθρωποι, δήλωσε ένας γείτονας στη βρετανική τηλεόραση".

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του οικογενειακού δράματος.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι βέβαιο αν πρόκειται για βία που σχετίζεται με την τιμή ή όχι. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα σχόλιά σας!

Τι είναι η δολοφονία τιμής;

Η δολοφονία τιμής είναι μια δολοφονία στο όνομα της τιμής. Αν ένας αδελφός δολοφονήσει την αδελφή του για να αποκαταστήσει την οικογενειακή τιμή, πρόκειται για φόνο τιμής. Σύμφωνα με ακτιβιστές, οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τις δολοφονίες τιμής είναι ως θύμα:

  • Αρνείται να συνεργαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο.
  • θέλει να τερματίσει τη σχέση.
  • έπεσε θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης.
  • κατηγορήθηκε για σεξουαλική σχέση εκτός γάμου.

Οι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα πιστεύουν ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 100.000 δολοφονίες τιμής, οι περισσότερες από τις οποίες δεν καταγγέλλονται στις αρχές και ορισμένες μάλιστα συγκαλύπτονται σκόπιμα από τις ίδιες τις αρχές, για παράδειγμα επειδή οι δράστες είναι καλοί φίλοι με τοπικούς αστυνομικούς, αξιωματούχους ή πολιτικούς. Η βία κατά των κοριτσιών και των γυναικών παραμένει σοβαρό πρόβλημα στο Πακιστάν, την Ινδία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, τη Σερβία και την Τουρκία.

Τελευταίες αναρτήσεις

Posted in Δολοφονία τιμής, Έρευνα.