Γυναίκα σκοτώθηκε σε δημόσιο δρόμο στο Burgdorf

Ezra
γεννημένος: 1987
μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου: 3 Μαΐου 2022
Κατοικία: Celle / Burgdorf (κοντά στο Ανόβερο) στη Γερμανία
Καταγωγή: Α: Τουρκία / Κούρδοι / Γιαζίντι
Παιδιά: 2 δίδυμοι γιοι (16 ετών κατά τη στιγμή του εγκλήματος)
Δράστης: ο σύζυγός της Hüseyin C. (37 ετών)
Ο Ezra απέκτησε δίδυμους γιους σε ηλικία 19 ετών. Αργότερα παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Hüseyin. Και οι δύο ζουν στην περιοχή του Celle.

Στις 3 Μαΐου 2022, ο συλλέκτης απορριμμάτων μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τη διαζευγμένη σύζυγό του σε ένα πάρκινγκ στο Burgdorf "με πολλαπλές μαχαιριές". Εκείνη πεθαίνει επί τόπου. Εκείνος διαφεύγει, αλλά στη συνέχεια καταγγέλλει την αστυνομία. Το μαχαίρι βρίσκεται πίσω από έναν φράχτη κήπου.

Τι είναι η δολοφονία τιμής;

Η δολοφονία τιμής είναι μια δολοφονία στο όνομα της τιμής. Αν ένας αδελφός δολοφονήσει την αδελφή του για να αποκαταστήσει την οικογενειακή τιμή, πρόκειται για φόνο τιμής. Σύμφωνα με ακτιβιστές, οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τις δολοφονίες τιμής είναι ως θύμα:

  • Αρνείται να συνεργαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο.
  • θέλει να τερματίσει τη σχέση.
  • έπεσε θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης.
  • κατηγορήθηκε για σεξουαλική σχέση εκτός γάμου.

Οι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα πιστεύουν ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 100.000 δολοφονίες τιμής, οι περισσότερες από τις οποίες δεν καταγγέλλονται στις αρχές και ορισμένες μάλιστα συγκαλύπτονται σκόπιμα από τις ίδιες τις αρχές, για παράδειγμα επειδή οι δράστες είναι καλοί φίλοι με τοπικούς αστυνομικούς, αξιωματούχους ή πολιτικούς. Η βία κατά των κοριτσιών και των γυναικών παραμένει σοβαρό πρόβλημα στο Πακιστάν, την Ινδία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, τη Σερβία και την Τουρκία.

Βρήκατε κάποιο ορθογραφικό λάθος ή δεν σας αρέσει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας ή έχετε άλλα σχόλια για το aimpf.org; Παρακαλώ ενημερώστε μας!

Τελευταίες θέσεις

Posted in Δολοφονία τιμής, Έρευνα.