Γυναίκα σκοτώθηκε με σφυρί από τον πρώην φίλο της

caret-down caret-up caret-left caret-right
Lydia
Γεννημένη: 1992
Σκοτώθηκε με σφυρί: 9 Ιουλίου 2022
Κατοικία: Αμφιβάλλει για το θάνατο της γυναίκας του με το χτύπημα του κεραυνού από το 2044: Gangkofen (κοντά στο Μόναχο)
Καταγωγή: Γκάφκενκοφ: Θύμα: Γκάγκενφουκ: Γερμανία: Βοσνία
Παιδιά: κανένα κοινό
Δράστης: ο πρώην φίλος της Samer M. (50 ετών κατά τον χρόνο του εγκλήματος)
Το επάγγελμα της Λυδίας είναι αφενός κομμώτρια και αφετέρου ζωγράφος/καλλιτέχνης. Ο Samer ήταν ελεύθερος σκοπευτής στον βοσνιακό στρατό και εργάζεται για την BMW. Ζουν μαζί από το 2011. Η Υβόννη παίρνει διαζύγιο στα τέλη Ιουνίου του 2022.

Στις 9 Ιουλίου 2022, ο δράστης στραγγαλίζει με το ένα χέρι την κοιμισμένη πρώην φίλη του και με το άλλο τη χτυπάει με ένα σφυρί. Στη συνέχεια παραδίδεται στην αστυνομία.

Η δίκη αρχίζει τον Δεκέμβριο του 2022 στο περιφερειακό δικαστήριο του Landshut.

Τι είναι η δολοφονία τιμής;

Η δολοφονία τιμής είναι μια δολοφονία στο όνομα της τιμής. Αν ένας αδελφός δολοφονήσει την αδελφή του για να αποκαταστήσει την οικογενειακή τιμή, πρόκειται για φόνο τιμής. Σύμφωνα με ακτιβιστές, οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τις δολοφονίες τιμής είναι ως θύμα:

  • Αρνείται να συνεργαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο.
  • θέλει να τερματίσει τη σχέση.
  • έπεσε θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης.
  • κατηγορήθηκε για σεξουαλική σχέση εκτός γάμου.

Οι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα πιστεύουν ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 100.000 δολοφονίες τιμής, οι περισσότερες από τις οποίες δεν καταγγέλλονται στις αρχές και ορισμένες μάλιστα συγκαλύπτονται σκόπιμα από τις ίδιες τις αρχές, για παράδειγμα επειδή οι δράστες είναι καλοί φίλοι με τοπικούς αστυνομικούς, αξιωματούχους ή πολιτικούς. Η βία κατά των κοριτσιών και των γυναικών παραμένει σοβαρό πρόβλημα στο Πακιστάν, την Ινδία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, τη Σερβία και την Τουρκία.

Βρήκατε κάποιο ορθογραφικό λάθος ή δεν σας αρέσει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας ή έχετε άλλα σχόλια για το aimpf.org; Παρακαλώ ενημερώστε μας!

Τελευταίες θέσεις

Posted in Δολοφονία τιμής, Έρευνα.