Απόπειρα δολοφονίας τιμής ή σύγκρουση σχέσεων στο Uden της Ολλανδίας: Uden: Πατέρας (59) μαχαιρώνει την κόρη (38) στο δρόμο

Ana
Ηλικία: 38 ετών
Απόπειρα δολοφονίας: 11 Ιουνίου 2024
Κατοικία: Αμφιβάλλει για το θάνατο του θύματος: Uden, Ολλανδία
Καταγωγή: αδιευκρίνιστη
Παιδιά: -
Δράστης: πατέρας
Ίσως η πράξη αυτή να μην είναι δολοφονία τιμής και ίσως η υπόθεση αυτή να μην ανήκει σε αυτό το αρχείο. Αρχικά, πρόκειται "μόνο" για απόπειρα δολοφονίας: το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου 2024, η 38χρονη Ana μαχαιρώθηκε στη μέση του δρόμου από έναν 59χρονο άνδρα στην πόλη καταγωγής της, το Uden. Στην απέναντι πλευρά του δρόμου, ο άνδρας δέχθηκε φωνές, πιθανώς από μέλη της οικογένειάς του. Τα πλάνα τον δείχνουν να συνεχίζει να την κλωτσάει αφού μαχαιρώθηκε. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης είπε ότι η γυναίκα ήταν κόρη του. Η Ana μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη.

Με το μαχαίρι στο χέρι, ο δράστης παρέμεινε ήρεμος περιμένοντας την αστυνομία, η οποία έφτασε μετά από λίγα λεπτά και τον συνέλαβε. Η αστυνομία υποθέτει μια σύγκρουση στη σφαίρα των σχέσεων.

Το Ana δεν είναι το πραγματικό όνομα της γυναίκας. Θα ήμασταν ευγνώμονες για οποιαδήποτε πληροφορία!

Εάν αποδειχθεί ότι το κίνητρο δεν σχετίζεται με την τιμή, θα αφαιρέσουμε φυσικά την υπόθεση και πάλι από το αρχείο.

Τι είναι η δολοφονία τιμής;

Η δολοφονία τιμής είναι μια δολοφονία στο όνομα της τιμής. Αν ένας αδελφός δολοφονήσει την αδελφή του για να αποκαταστήσει την οικογενειακή τιμή, πρόκειται για φόνο τιμής. Σύμφωνα με ακτιβιστές, οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τις δολοφονίες τιμής είναι ως θύμα:

  • Αρνείται να συνεργαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο.
  • θέλει να τερματίσει τη σχέση.
  • έπεσε θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης.
  • κατηγορήθηκε για σεξουαλική σχέση εκτός γάμου.

Οι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα πιστεύουν ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 100.000 δολοφονίες τιμής, οι περισσότερες από τις οποίες δεν καταγγέλλονται στις αρχές και ορισμένες μάλιστα συγκαλύπτονται σκόπιμα από τις ίδιες τις αρχές, για παράδειγμα επειδή οι δράστες είναι καλοί φίλοι με τοπικούς αστυνομικούς, αξιωματούχους ή πολιτικούς. Η βία κατά των κοριτσιών και των γυναικών παραμένει σοβαρό πρόβλημα στο Πακιστάν, την Ινδία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, τη Σερβία και την Τουρκία.

Βρήκατε κάποιο ορθογραφικό λάθος ή δεν σας αρέσει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας ή έχετε άλλα σχόλια για το aimpf.org; Παρακαλώ ενημερώστε μας!

Τελευταίες θέσεις

Posted in Απόπειρα δολοφονίας, Έρευνα.